Eigen productie
zondag
27 augustus 2017
bUITenMARKT 2017-2018
Petticoats en Cadillacs

aanvang: 13.00 uur
entree: gratis
Feestelijke opening van het Theaterseizoen 2017-2018

Als start van het theaterseizoen 2017 - 2018 organiseert Theater Landgraaf jaarlijks een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater. De deuren van het theater staan vandaag letterlijk en figuurlijk voor u open. Het programma zal naast het sfeervolle binnenpodium van Theater Landgraaf ook plaatsvinden op het buitenpodium.
Vanaf de terrasjes kunt u onder het genot van een drankje luisteren naar en meeswingen op de aanstekelijke live-muziek.

Dit jaar is gekozen voor het thema Petticoats en Cadillacs. Een thema dat in het programma van de bUITenMARKT terugkomt bij de diverse onderdelen, zoals de opening en de workshop 'dans'.

Ook voor kinderen valt er wederom genoeg te beleven.

Het officiële programma met de aanvangstijden van ieder optreden zal op zondag 27 augustus a.s. verkrijgbaar zijn bij de informatiestand. Daar zijn ook kaartjes te bestellen voor het nieuwe seizoen.


Wat kunt u zondag 27 augustus verwachten?

Uiteraard diverse muziekbands, waaronder de rock ’n roll band Freakin' Awsom3', Horsebite, Violet's Tale en Zuldervrung. Dansschool Locomotion zorgt dat er stevig geswingd gaat worden op jaren '50 muziek. En bent u een fan van classic cars? Vandaag kunt u uw hart ophalen en de prachtige oldtimers bewonderen. Wilt u een vetkuif uit de jaren '50? Dat kan! Op de bUITenMARKT wordt uw haar door een bekwame barber gestileerd. De groep Middigsjiech zorgt voor percussie op gereedschapskisten en containers.
Jeugdtheater Landgraaf brengt geheel in stijl enkele nummers uit de musical Grease.
Kortom, onder het genot van een suikerspin terug in de jaren '50.