Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-Estafette-Dagen
Tienergroep 3
Musicalgroep A
productiegroep Mesjogge
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
Leeftijd: 6 t/m 99 jaarTienergroep 3 (zie foto)
Een super zomerkamp!

Kinderen uit alle hoeken van het land gaan op zomerkamp. De ene schreef zichzelf in en de ander werd door de ouders op kamp gestuurd. De ene wil graag andere kinderen leren kennen; de andere is juist daar een beetje bang voor. De ene komt met de bus; de ander met een helikopter.
Een zomerkamp met zo'n grote diversiteit aan deelnemers geeft stof voor botsing en conflict maar ook voor ontmoeting en begrip. De leerlingen hebben zelf hun eigen personage opgebouwd en tijdens improvisaties ontwikkeld. De presentatie is door de groep zelfbedacht, onder leiding van de docent.

De spelers:
Achterste rij: Maud, Irem, Thijs, Camiel, Collin, Jelle, Whitney, Kyra, Obed en Nianne.
Voorste rij: Chayenne, Celena, Lara en Zarah.


Musicalgroep A
Alice in Wonderland

De musical-productiegroep A bestaat uit 10 spelers in de leeftijd van 13 en 14 jaar. Zij zetten hun tanden in de musical 'Alice in Wonderland'. In januari laten zij slechts een gedeelte van de voorstelling zien, om het publiek warm te maken voor de op handen zijnde eindvoorstelling in juni 2018.
Het meisje Alice valt in slaap en belandt in Wonderland. Op haar tocht door dit vreemde land komt ze vele merkwaardige personages tegen, zoals het nerveuze witte konijn, de gevaarlijke en wispelturige Hartenkoningin, de etterbakken 'Hier' en 'Nu', en nog veel meer.Productiegroep Mesjogge

De laatste 20 á 30 jaar is er veel veranderd op het gebied van communicatie; van huistelefoon met draaischijf tot iPhone en laptop. Vooral de laatste 10 jaar lijkt alles nog sneller te gaan en zijn de ontwikkelingen in de techniek voor veel mensen maar moeilijk bij te houden. Voor velen zal dit tot klachten leiden, zowel psychisch als fysiek.
Mesjogge heeft zich verdiept in eventuele gezondheidsklachten, die men in de toekomst zou kunnen krijgen wanneer deze ontwikkeling onverminderd doorgaat. Zij "trakteren" u dan ook op een (humoristisch, maar donker) toekomstbeeld. Hoe ziet onze maatschappij er over 30 jaar uit?
Deze presentatie gaat over mensen en hun klachten gerelateerd aan de ontwikkelingen in de maatschappij in de toekomst.