Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-Estafette-Dagen
Kindergroep 1
Kindergroep 2
Tienergroep 3
aanvang: 14.30 uur
entree: € 5.00
Leeftijd: 6 t/m 99 jaar
Kindergroep 1
De kikkerkoning / Jaap en de bonenstaak

Katherina, Tim, Amalia, Jadey en Adriana stonden vorig jaar reeds op de planken van Theater Landgraaf. Maar voor Noa, Tess, Noortje, Rosalie, Naomi, Eline en Sofia is het de allereerste keer dat zij voor publiek optreden. Dat is dus extra SPANNEND!
De leerlingen van groep 1 (6 t/m 8 jaar) zullen maar liefst 2 toneelstukjes voor u spelen:- Het sprookje van de kikkerkoning, over het verwende prinsesje Rosalinde.
- En het sprookje 'Jaap en de bonenstaak' over de moedige jongen Jaap die een reus trotseert.

Laat u verrassen door deze mini-acteur en mini-actrices!


Kindergroep 2 (zie afbeelding)
De kleine zeemeermin

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin!
In de diepe oceaan leeft een kleine zeemeermin, genaamd Iris, met haar zes oudere zussen. Ze droomt vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar niet voor niks...

Dit sprookje wordt gespeeld door Pien, Lisa, Teagan, Daniéla, Britt, Mo, Nikki, Lukas, Emma, Benthe, Luka en Sofie.Tienergroep 3
Een super zomerkamp!

Kinderen uit alle hoeken van het land gaan op zomerkamp. De ene schreef zichzelf in en de ander werd door de ouders op kamp gestuurd. De ene wil graag andere kinderen leren kennen; de andere is juist daar een beetje bang voor. De ene komt met de bus; de ander met een helikopter.
Een zomerkamp met zo'n grote diversiteit aan deelnemers geeft stof voor botsing en conflict maar ook voor ontmoeting en begrip. De leerlingen hebben zelf hun eigen personage opgebouwd en tijdens improvisaties ontwikkeld. De presentatie is door de groep zelfbedacht, onder leiding van de docent.

De spelers:
Maud, Irem, Thijs, Camiel, Collin, Jelle, Whitney, Kyra, Obed, Nianne, Chayenne, Celena, Lara en Zarah.