Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-Estafette-Dagen
Basis Musical Lesklas
Musicalgroep A
Musicalgroep B
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
Leeftijd: van 6 t/m 99 jaar
Basis Musical Lesklas
Sound of Music

De basis-musical-lesklas bestaat uit 13 enthousiaste meiden in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. Zij zijn allemaal dol op musical. En daarom brengen zij voor u liedjes en korte scènes uit de volgende musicals ten gehore:
Kruimeltje, Annie én de Sound of Music.

De spelers Abby, Senne, Elena, Eva, Blessing, Norah, Marina, Mounia, Qualisha, Lizzy, Zoë, Floor en Chayenne zingen het dak ervan af en spelen de sterren van de hemel.


Musicalgroep A (zie foto)
Alice in Wonderland

De musical-productiegroep A bestaat uit 10 spelers in de leeftijd van 13 en 14 jaar. Zij zetten hun tanden in de musical 'Alice in Wonderland'. In januari laten zij slechts een gedeelte van de voorstelling zien, om het publiek warm te maken voor de op handen zijnde eindvoorstelling in juni 2018.

Het meisje Alice valt in slaap en belandt in Wonderland. Op haar tocht door dit vreemde land komt ze vele merkwaardige personages tegen, zoals het nerveuze witte konijn, de gevaarlijke en wispelturige Hartenkoningin, de etterbakken 'Hier' en 'Nu', en nog veel meer.

De spelers: Naomi, Britt, Jordan, Imco, Noëlle, Germaine, Jasmijn, Elyn, Mirthe en Melle.Musicalgroep B
Belle en het Beest

De musical-productiegroep B bestaat uit 6 spelers in de leeftijd van 15 en 23 jaar.
Voorgaande jaren heeft deze musicalgroep steeds met een vaststaand script gewerkt. Dit seizoen gaan de spelers op een heel andere manier werken. Zij zijn de uitdaging aangegaan om een geheel eigen bewerking te maken van het sprookje 'het meisje en het beest'. De voorstelling is nog 'under construction' en dus nog lang niet af. Voor het eindresultaat moet u in juni komen kijken. Vandaag krijgt u een voorproefje en we hopen dat het naar meer smaakt!

De spelers: Anke, Dominick, Luca, Lieke, Shirley en Romy.