Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-Estafette-Dagen
Kindergroep 1
Basis Musical Lesklas
Jongerengroep 4
aanvang: 14.30 uur
entree: € 5.00
Leeftijd: 6 t/m 99 jaar




Kindergroep 1 (zie afbeelding)
De kikkerkoning / Jaap en de bonenstaak

Katherina, Tim, Amalia, Jadey en Adriana stonden vorig jaar reeds op de planken van Theater Landgraaf. Maar voor Noa, Tess, Noortje, Rosalie, Naomi, Eline en Sofia is het de allereerste keer dat zij voor publiek optreden. Dat is dus extra SPANNEND!
De leerlingen van groep 1 (6 t/m 8 jaar) zullen maar liefst 2 toneelstukjes voor u spelen:- Het sprookje van de kikkerkoning, over het verwende prinsesje Rosalinde.
- En het sprookje 'Jaap en de bonenstaak' over de moedige jongen Jaap die een reus trotseert.

Laat u verrassen door deze mini-acteur en mini-actrices!


Basis Musical Lesklas
Sound of Music

De basis-musical-lesklas bestaat uit 13 enthousiaste meiden in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. Zij zijn allemaal dol op musical. En daarom brengen zij voor u liedjes en korte scènes uit de volgende musicals ten gehore:
Kruimeltje, Annie én de Sound of Music.

De spelers Abby, Senne, Elena, Eva, Blessing, Norah, Marina, Mounia, Qualisha, Lizzy, Zoë, Floor en Chayenne zingen het dak ervan af en spelen de sterren van de hemel.



Jongerengroep 4
De kloof

De afgelopen vier maanden is Jongerengroep 4 bezig geweest met algemene theatervaardigheden. Zoals ontwikkelen van een personage, tekstinterpretatie en stemtraining. Alle vaardigheden van afgelopen periode komen nu samen in onze voorstelling: De kloof.
Mensen zijn tegenwoordig steeds minder tolerant. De minister van sociale zaken wil de kloof tussen de mensen in Landgraaf verkleinen. Hij wil de inwoners een voorbeeld geven hoe het ook kan. Een chique gezin en een tokkie-familie die samen gezellig eten, live op tv. Maar of dat nu een goed idee is...

Een komedie die stiekem meer een spiegel voor ons vormt dan we willen toegeven.

De spelers: Lennon, Julie, Daniël, Mike, Ravi, Sarah, Fabiënne, Bram, Yanne, Nick en Matthijs en Jordan.