Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Eindpresentatie JeugdTheaterSchool Landgraaf
Kindergroep 1
Tienergroep 3
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
Het theaterseizoen van Theater Landgraaf wordt elk jaar afgesloten met maar liefst 9 verschillende voorstellingen door de diverse toneellesgroepen van de JeugdTheaterSchool.
Omdat het geweldig is om op een podium te staan en applaus te krijgen, maar ook om te laten zien wat de cursisten het afgelopen seizoen geleerd hebben.

De jongste lesgroepen bijten traditioneel het spits af:

Kindergroep 1
CIRCUS

Dames en Heren, Hooggeëerd Publiek.
De jongste telgen van Kindergroep 1 zijn aan de slag gegaan met het thema CIRCUS.
Zij treden op als artiesten van het circus. Beurtelings kruipen ze in de huid van een grappige clown, een ondeugende aap, een gevaarlijke leeuw, een geheimzinnige goochelaar, een acrobaat en nog veel meer...
Kom kijken hoe onze koorddanseres op een dun koord, zónder vangnet, op duizelingwekkende hoogte balanceert. Komt dat zien! Komt dat zien!


Tienergroep 3
Een vreemde verjaardag

Stel je voor: je bent jarig, komt thuis van school en je vindt een leeg huis. Vreemd en niet leuk. Als je om je heen kijkt zie je wel overal cadeautjes liggen. Het maakt je niet blijer. Je had wat knuffels en felicitaties verwacht. Je zakt in een stoel en voelt je allesbehalve jarig. Naast je ligt een pakje dat je uit verveling uiteindelijk openmaakt. Een toverstaf...
en je vindt een toverspreuk. Je spreekt die uit en...
De groep heeft gewerkt aan improvisatie technieken, het gebruiken van de verbeelding en het zich bewust worden van het publiek, dat wel alles moet kunnen volgen. Veel kijkplezier!