Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Eindpresentaties JeugdTheaterSchool Landgraaf
Jongerengroep 4
Jongerengroep 5
aanvang op vrijdag: 19.30 uur
aanvang op zaterdag: 19.30 uur
entree: € 5.00
Leeftijd: vanaf 8 jaarJongerengroep 4
Improvisatie voor dummies

Na de presentatie van hun voorstelling De Kloof, is Jongerengroep 4 in februari begonnen met fysiek theater. Ze hebben met diverse theatervormen binnen dit genre geëxperimenteerd. Van clownerie tot maskerspel en van schaduwtheater tot stage-fighting. Nadat de groep het fysieke theater heeft afgerond, zijn ze vervolgens bezig geweest met Theatersport.

Tijdens hun eindpresentatie tonen ze hun improvisatietalent in een ludieke theatersportwedstijd. Theatersport is een verzameling van leuke theatrale improvisatiespelletjes. In twee teams (rood en blauw) met wisselende samenstellingen, strijden ze voor uw lach en uw applaus.


Jongerengroep 5 (foto)
Hello, Goodbye

De 4 jongeren uit Groep 5 hebben zich de laatste weken vooral beziggehouden met de thema's stil-theater en clownerie.
Als je aan een clown denkt, denk je aan misschien aan de grappige clowns zoals, Bassie of Pipo de Clown. Maar... clowns zijn niet alléén maar grappig (of eng). Ze zijn ook vaak melancholisch, eenzaam, verdrietig, nieuwsgierig en naïef.
Laat je meeslepen in deze mooie wereld van de clownerie bij de zelfgemaakte voorstelling Hello, Goodbye van lesgroep 5! Het zal zeker op je lachspieren werken, maar je kunt er misschien ook een beetje stil van worden.
Kom zeker kijken!