Popmuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
COLLINS LIVE EXPERIENCE
aanvang: 20.30 uur
entree: € 15.00
zaal open: 20.00 uur

Foto: Kees stravers


Van Elvis Presley en Madonna tot The Beatles en Coldplay. Elke artiest of band die er toe doet in de rijke muziekgeschiedenis van de popmuziek, kent tegenwoordig een tribute band. Bands dus die alleen de muziek van een bepaalde artiest of band naspelen en bij voorkeur op een manier die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Collins Live Experience, afgekort CLE, is de enige Phil Collins tribute band die Nederland rijk is. In de scene van tribute bands timmert deze band flink aan de weg. De door de wol geverfde muzikanten, 11 stuks maar liefst, staan garant voor een ruim twee uur durende show waarin de grootste hits van Phil Collins en Genesis gespeeld worden. Met hits als Against all Odds, Mama, Dance into the light en Easy lover een feest der herkenning voor fans van Collins en muziekliefhebbers.

Naast het feit dat CLE uniek is in Nederland en muziek weet te brengen van een zeer hoog niveau, is de leadzanger ook nog eens een fanatiek drummer. Iedere Collins fan weet dat Phil zelf ook geregeld achter de drums plaats neemt en ook bij CLE zal een drumduet en het zeer bekende In the Air Tonight niet ontbreken. Kortom een avond om niet snel te vergeten!

Collins Live Experience speelt in ons theater voor alle muziekliefhebbers en voor de fans van Phil Collins in het bijzonder; een evenement dat je zeker niet mag missen.