Luistermuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
De Zuldervrung
Lazy Sunday Afternoon
aanvang: 14.30 uur
entree: € 7.50


Op de foto v.l.n.r.:
Staand: Wim Wetzels, Jos Wetzels en Paul Kuijpers
Zittend: Paul Vreuls en Jos Bruls


Anders dan de Engelse titel van deze matinee doet vermoeden, zingen De Zuldervrung het liefst in het A(lgemeen) B(esjaafd) N(uijenaags) met af en toe een uitstapje naar ut Kirchröädsj. Dat heeft allemaal ermee te maken, dat van deze groep van drie zestigers en twee vijftigers, die als hobby graag samen muziek maken, er vier geboren en getogen zijn in Nieuwenhagen en één in Kerkrade. Maar zij spelen ook Nederlandse, Engelse en Duitse alsook zelf geschreven nummers. Als ze maar voldoen aan hun wensen: melodieus, pakkend, meerstemmig, interessant om naar te luisteren en onderhoudend.

Na hun eerste, zeer geslaagd avondvullend programma van 24 maart jl. willen de mannen hun publiek nu een onderhoudende, muzikale zondagmiddag bieden. Met bestaand en nieuw repertoire, van melancholische luistermuziek tot vrolijke meezingers, verbonden door persoonlijke boodschappen of humoristische kwinkslagen en passende lichtbeelden op de achtergrond.

In Lazy Sunday Afternoon kunt u lekker achteroverleunen, maar misschien raakt u wel actief betrokken door dit programma.

Gezien de successen van de optredens in dit theater, belooft dit weer een hele bijzondere middag te worden!