Luistermuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Duo Francine & Romain
Café Méditerranée
aanvang: 20.00 uur
entree: € 15.00
Francine en Romain traden op vrijdag 20 april 2018 in ons theater op tijdens het Café Chantant. Zij zongen toen heerlijke bekende Franse chansons. De bezoekers waren zó enorm enthousiast hierover, dat we hen gevraagd hebben om nu een avondvullend programma te verzorgen. Francine en Romain doen dit maar al te graag!

Zij zullen een muzikale avond vol hartstocht, overgave en elegantie presenteren. Laat u meevoeren in het meest verrassende internationale repertoire ooit... Van Franse chansons tot Italiaanse meezingers, van zwoele Portugese bossa nova tot Engelstalige jazz, van Nederlands levenslied tot Cubaanse bolero. Dit duo biedt u gegarandeerd de juiste ingrediënten voor een gevarieerde, stijlvolle en sprankelende avond!

Laat u verrassen!
Wij zorgen dat de zaal sfeervol ingericht wordt met bistrotafeltjes, een kaarsje en een knabbeltje. U neemt een drankje en dan gaan we samen genieten van de prachtige zang van Francine en het geweldige gitaarspel van Romain.

Van begin tot eind zullen zij u het gevoel geven dat u zich op een zonnig terras aan de Riviera bevindt. Geniet van 'La Vie en Rose', proost op 'Formidable', droom weg bij een zwoele Portugese bossa nova en wieg je heupen bij 'Via Con Me' van Paolo Conte.

Bestel uw kaartjes vooral tijdig.