Folkmuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Coal Mountain
Time Travel Concert, the Journey goes on!
aanvang: 20.30 uur
entree: € 10.00Ook in het nieuwe jaar zal de Americanaformatie Coal Mountain, die onder andere bestaat uit een compleet gezin met aanvulling van een banjospeler en afkomstig is uit het hart van de Oostelijke Mijnstreek, haar muzikale tijdreis voortzetten!
Na een zeer succesvol muzikaal avontuur in 2017, dat met veel enthousiasme werd ontvangen, gaat de reis ook in het nieuwe jaar verder.

Aangevuld met een nieuw bandlid, een dobrospeler, zal Coal Mountain wederom de luisteraar middels een Timetravel concert meenemen naar de Verenigde Staten ten tijde van de Burgeroorlog, de slavernij en de drooglegging.

De reis wordt doorspekt van Old Time, Folk, Bluegrass en American rootsmuziek, die geheel akoestisch ten gehore gebracht wordt met traditionele en zelfgemaakte instrumenten.

De meerstemmige zang zal dit nieuwe muzikale avontuur wederom voorzien van de extra franje.

Een avondvullend programma zal garant staan voor een muzikale ervaring van de bovenste plank: mis het daarom niet, pak alvast uw koffer en kom op 24 november 2018 naar Theater Landgraaf! De reis zal om 20.30 uur beginnen!

This train is bound for glory!