Luistermuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Autumn Leaves
LUISTERMUZIEK / POPMUZIEK
aanvang: 15.00 uur
entree: € 5.00
Na twee jaar weer een spetterend optreden van dit gezelschap dat zijn naam eer aan doet:
herfstblaadjes... maar dan in de bloei van hun leeftijden... pff het nadert de 270. Toendertijd met z'n drieën (Mien Mertens, Roy de Jong en Gerard IJkema), nu aangevuld met bassist Jos Pommé.
Grote verschil: toen circa dertien fans, nu: zoveel dat er een cd aan te pas moet komen. Wat bleef was de band van de bendeleden, het plezier en de lol om het publiek te vermaken en de kwaliteit: ze spelen nu wel meer muziek per uur, omdat het stemmen van de instrumenten onder de knie is.

Met niet de minste trots presenteren zij in theater Landgraaf hun eerste cd Midnight Train... een verzameling van eigen nummers, blues-, jazzy-, reggae-, gospelelementen enz., gebruikmakend van gitaren (onder andere akoestisch, slide), cajon en aanverwanten, bas, mondharp, stem enz. enz.!!!
Lichtelijk versterkt en het geheel aangevuld met prettig in het gehoor liggende meesterwerkjes.


Citaat Gerard IJkema:
'De her-cd-presentatie zal zondag 9 december in Theater Landgraaf plaatsvinden. De presentatie 28 oktober jl. in Cultuurhuis Heerlen was een éclatant succes, een overvolle zaal; er werden grote groepen mensen weggestuurd vanwege de enorme hoeveelheid bezoekers.
De cd is naar ons gevoel een "meesterwerk" (bescheiden als we zijn, vergeef ons onze trotsheid).
U bent van harte welkom voor de her-cd-presentatie in Theater Landgraaf en hierbij uitgenodigd.'