Cabaret
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
De Cabaretpoel
Vier keer leuk!
aanvang: 20.00 uur
entree: € 12.50
De Cabaretpoel, Vier keer leuk! speelt in Theater Landgraaf.

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.
Op vrijdag 25 januari speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Theater Landgraaf in Landgraaf.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten.
U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals.
De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Rik Rottier heeft hét geheim weten te ontcijferen dat alle bekende en onbekende succesvolle mensen gebruiken om hun eigen verhaal in het leven te vertellen.
Let goed op: Dit kan jou intens veel geluk, gezondheid en geld opleveren. Gewoon, omdat jij het waard bent: Echt waar, serieus!

Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen.
Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier.
Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit. Dat zijn eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is dat het ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.

Bonusmateriaal won de publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017. In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse leven elkaar af. In slechts 30 minuten ziet u geraffineerd slapstickcabaret, waarvan men na afloopt denkt: Hou op met me.Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek.
In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!


Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl