Wereldmuziek
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Paulus Schäfer - Joost Zoeteman Quartet
Jazz meets Gypsy
 
aanvang: 20.30 uur
entree: € 13.50


Rootseetcafé: 18.30 - 20.00 uur
reservering@swil.nl
(inschrijven t/m 2 februari 2019)In 'Jazz meets Gypsy' werken vier uitstekende muzikanten samen om een ervaring van jazz en swing te creëren met een vleugje gypsy-passie. Ze hebben een heel andere muzikale achtergrond en staan garant voor een programma van grote diversiteit.

De twee gitaarsolisten Paulus Schäfer en Joost Zoeteman staan centraal in deze energieke uitvoering van stukken variërend van Django Reinhardt tot Miles Davis, die elk hun eigen unieke interpretatie geven van de verschillende composities in een sprankelend concert.
Ze worden ondersteund door de subtiele percussie van drummer Wim de Vries en perfect stabiele baslijnen van Jasper Somsen.

'Jazz meets Gypsy' is een spectaculaire show van aantrekkelijke en toegankelijke muziek vergezeld van informatie over de songs en instrumenten, gebracht met een verfrissende humor.

Voorafgaand aan het concert Roots eetcafé (18.30 - 20.00 uur) Soul food uit de wereldkeuken voor € 14,- per persoon.
Deelname alleen mogelijk via:
reservering@swil.nl. (inschrijven t/m 02 februari 2019)Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Afrikaanse concerten of andere wereldmuziekconcerten (zoals Klezmermuziek, Gipsy Nights, Mongoolse boventoonmuziek, etc.), neem dan contact op met de Stichting Wereldmuziek In Limburg:
info@swil.nl.