Totaaltheater
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Stan Peters
Stan Peters gaat weer het theater in!
aanvang: 20.00 uur
entree: € 12.50
Na het succes van zijn vorige theatervoorstellingen, besloot Stan er een jaarlijks evenement van te maken. In het voorjaar van 2019 zal Stan zijn eerste nieuwe muzikale werk op de markt brengen, geschreven door Quirien van Haelen en gecomponeerd door Mark van de Mullekom.
Uiteraard zitten er ook muzikale verrassingen in de show!

Stan die inmiddels zes jaar solo op het podium staat heeft meerdere succesvolle theatervoorstellingen gespeeld. Zang of cabaret, het zit er allemaal in! Zijn bekende hits mogen natuurlijk niet ontbreken; Stans repertoire laat mensen dansen en luidkeels meezingen.


Net als de vorige show in Theater Landgraaf zijn er natuurlijk ook spectaculaire gasten (Clara en Maria, Fé Dreijer en FEM) en het swingend ballet van Studio Hellenbrand.

Stan heeft een druk jaar achter de rug. Stan & Jack werken ruim 8 jaar samen en hebben, naast fantastische optredens, drie uitverkochte carnavalscabaretvoorstellingen en twee zomervoorstellingen gespeeld. Deze theatervoorstelling opent Stans nieuwe drukke seizoen. Naast (carnaval)optredens van Clara & Maria en Stan solo speelt hij weer mee in de theatervoorstellingen van Jack en spelen ze samen nieuwe carnavalscabaret-
voorstellingen.

Stan & Jack werken ruim acht jaar samen en hebben veel leuke momenten gehad.
Eerder dit jaar speelden hun alter-ego's drie uit­ver­kochte carnavalscabaretvoorstellingen en namen al een cd op.
Stan & Jack bekroonden hun vriend­schap met hun duet Vrung.


Stan Peters height=