Wereldmuziek
zaterdag
25 januari 2020
Wereldmuziek of African Rootsnight i.s.m. S.W.I.L.
aanvang: 21.00 uur
entree: € 13.50
Entreeprijs en aanvangstijd onder voorbehoudIn samenwerking met Theater Landgraaf organiseert de Stichting Wereldmuziek in Limburg jaarlijks Wereldmuziekconcerten en African Rootsnights in Theater Landgraaf.De invulling van deze concerten, evenals de prijs en exacte aanvangstijd zijn bij het ter perse gaan van deze jaarbrochure nog niet bekend. Zodra dit bekend is wordt het op onze website gepubliceerd.

De Stichting Wereldmuziek In Limburg heeft er een neus voor om wereldberoemde bands, die een tour door Europa maken, te kunnen contracteren.
Maar niet alleen de muzikale invulling zorgt voor een onvergetelijke avond. Het is vaak een totaalpakket: Vóór het concert kunt u genieten van een fantastisch diner: Soulfood uit de wereldkeuken. Na het concert kunt u nog verder swingen op de African Dance Night met DJ Rik Dejalle, Le Professeur d’Ambiance.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Afrikaanse concerten of andere wereldmuziekconcerten (zoals Klezmermuziek, Gipsy Nights, Mongoolse boventoonmuziek, etc.), neem dan contact op met de Stichting Wereldmuziek In Limburg:
info@swil.nl.
 

Soulfood diner: 18.30 - 20.00 uur (reservering@swil.nl)

Entreeprijs en aanvangstijd onder voorbehoud.
Aanvang concert en entreeprijs worden te zijner tijd bekendgemaakt via deze website.