Toneel
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
DK Heerlen
"Motie van Wanorde"
van Ray Cooney
aanvang: 20.00 uur
entree (zitplaats): € 10.00


M E D E D E L I N G

Namens bestuur en management van Theater Landgraaf moeten wij u helaas mededelen, dat de volgende voorstellingen ten gevolge van het coronavirus niet kunnen doorgaan:

Literaire Matinee - 15 maart 2020
Dramatische Kunstkring - 20 maart 2020

Wij hopen deze voorstellingen op een later – nader te bepalen tijdstip – alsnog te kunnen laten plaatsvinden. Informatie volgt, zodra deze data bekend zijn.

Mocht u reeds een kaartje gekocht en afgehaald hebben, dan kunt u dit uiteraard bij ons inleveren en ontvangt u het bedrag hiervoor retour. Heeft u nog geen kaartje, maar heeft u het bedrag reeds overgemaakt: dan zullen wij het bedrag terugstorten.Een typische 'Cooney-farce' waarvan de liefhebbers van het genre zullen smullen. In 1991 bekroond met de Olivier Award als 'beste komedie van het jaar'.


Het verhaal:

Rik De Neucker, EU-parlementair, dient aanwezig te zijn op een nachtelijk politiek debat in Brussel. Tenminste... dat heeft hij zijn vrouw wijsgemaakt. In werkelijkheid heeft De Neucker een amoureuze date in een hotelsuite in Brussel met Jeanine, één van de secretaresses van de oppositie.
Wanneer er, net vóór Rik kan overgegaan tot het bevredigen van zijn seksuele driften, op het balkon een lijk wordt ontdekt, gaan de poppen aan het dansen.
In allerijl wordt de hulp ingeroepen van zijn assistent Jos De Bock om kost wat kost het vel van De Neucker te redden, een oplossing te zoeken voor het lijk én een politiek schandaal te vermijden.
Het constant aan- en aflopen van een bezorgde hotelmanager en een overijverige piccolo vergemakkelijken De Bock zijn opdracht niet. Zeker niet wanneer er nog meerdere onverwachte bezoekers komen opdagen.The Fureys


De Dramatische Kunstkring Heerlen staat er, met zijn bijna 100-jarige ervaring, garant voor u weer een vrolijke avond bezorgen.


The Fureys