Totaaltheater
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Bijna Kerst
aanvang op vrijdag: 18.30 uur
aanvang op vrijdag: 21.00 uur
aanvang op zaterdag: 18.30 uur
aanvang op zaterdag: 21.00 uur
aanvang op zondag: 15.00 uur
aanvang op zondag: 18.30 uur
entree: € 15.00
Aangezien er sinds 1 oktober 2020 maximaal slechts 30 mensen per voorstelling het theater mogen bezoeken zijn de voorstellingen van Bijna Kerst uitverkocht.

Omdat theoretisch de mogelijkheid bestaat dat het maximale aantal bezoekers versoepeld wordt en er weer meer bezoekers in het theater mogen kan men wel nog reserveren.
Die reserveringen worden dan bijgehouden in een RESERVE-WACHTLIJST.
Dus als er mensen op deze wachtlijst geplaatst willen worden dan kan dat…Al krijgen we nooit meer een witte kerst. Al krijgen we nooit meer de lampjes in de boom aan het branden. Al vallen alle ballen van hun haakje aan het takje, al past de piek nooit meer tussen boomkruin en plafond. Al krijgen we het konijn nooit meer gaar, al blijft die vreemde oom tot aan oudejaarsavond aan tafel zitten. We hebben nog altijd Bijna Kerst.
Inmiddels traditie in de regio. Kerst is geen Kerst zonder dat daar niet de muzikale hoogtepunten en cabareteske capriolen van de inmiddels bekende Bijna Kerst-crew aan vooraf gegaan is. Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Paul Logister, Maartje en Janneke Meessen en de Lotgenoten (Wouter Houben, Steve Jansen en Jop Peters) staan garant voor de muzikale toets van lach en traan. Ook Roger Lataster en Raymond Clement tekenen dit jaar weer voor de kerstgedachte vanuit het cabareteske perspectief.


Bijna Kerst