Eigen productie
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Christmas special met Francine Recca en Rob Reyners
met high tea in kerstsfeer
aanvang: 14.00 uur
entree (zitplaats): € 45.00
gelieve vooraf te reserverenSamen genieten van lekkere hartige en zoete hapjes en mooie muziek tijdens de High Tea, die in het teken staat van Kerst.
Verrassende momenten, een spontane glimlach en gezelligheid gegarandeerd!

Twee professionele artiesten, Francine Recca & Rob Reyners, zullen u natuurlijk verwennen met vele bekende Christmas Carols. Ook passeren enkele verrassende minder bekende nummers de revue, zoals een gevoelig eigen geschreven Limburgs lied van Rob en een Italiaans kerstlied van Francine.

Rob is een muzikale duizendpoot: zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en les geven.
Bovenal heeft Rob een prachtig mooie stem. Van zacht en zwoel als Michael Bublé, tot ingetogen en klein, tot hoog en swingend als John Travolta!

De half-Italiaanse Francine lacht graag, maakt snel contact, heeft een warme stem, is gek op dansen en op de Méditerranée. Ze zingt vloeiend in maar liefst 7 talen. Haar veelzijdigheid, muzikaliteit en charmes zijn zeker een must om naar te luisteren!

Deze Christmas High Tea is het perfecte kerstcadeau; lekker voor uzelf, maar vooral ook om te geven aan familie of vrienden!

Gelieve vooraf te reserveren.
Informatie over reserveren
Het e-mailadres:
reserveren@theaterlandgraaf.nl
High Tea