Luistermuziek
zaterdag
10 april 2021
Koor New Sound i.s.m. Koor Musica Vincit
Concert
Pop meets Classic
aanvang: 19.30 uur
entree: € 8.00
zaal open: 19.00 uurKoor New Sound is een gemengd koor met 40 enthousiaste leden. Zij organiseren geregeld spectaculaire concerten, waarbij ze het podium graag delen met andere verenigingen.
Het koor is ruim 25 jaar geleden opgericht door Deken van Galen onder de naam Jongerenkoor Da Pacem. Na enige jaren is de naam omgedoopt naar Familiekoor Da Pacem. Tijdens deze periode lag de nadruk op het opluisteren van H. Missen in verschillende parochies in Landgraaf en omstreken.
In 2014 werd het besluit genomen om het beleid en het repertoire te wijzigen en de nadruk te leggen op themaconcerten met meer actuele en populaire muziek. De naam werd toen daarom gewijzigd in Koor New Sound. Het koor wordt muzikaal begeleid door een 5-tallig combo.

Dit jaar is gekozen om de samenwerking aan te gaan met Koor Musica Vincit voor een “Pop meets Classic” concert. De naam verraadt het al: tijdens deze avond kunt u genieten van een gevarieerde mix van zowel klassieke- alsook popmuziek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “Pride” van U2 en “Crazy little thing called love” van de legendarische rockformatie Queen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Theater Landgraaf en tevens bij kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71 in Landgraaf.


Koren


Koren