Eigen productie
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Opening theaterseizoen
2020-2021
aanvang: 13.00 uur
entree: gratis
OPENING THEATERSEIZOEN 2020/2021
ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020


We gaan weer beginnen….!

Op zondag 30 augustus a.s. opent Theater Landgraaf het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar niet op de gebruikelijke uitbundige en feestelijke wijze met onze traditionele bUITenMARKT maar, als gevolg van de coronaproblematiek, met een flitsend en gevarieerd programma in het theater dat op zondag 30 augustus drie keer wordt uitgevoerd. De officiële opening van het nieuwe seizoen zal in 3 sessies plaatsvinden:
om 13.00 uur (voor genodigden), om 15.00 uur en tot slot de laatste sessie om 17.00 uur. Voor de laatste twee sessies kunt u zich aanmelden per mail reserveren@theaterlandgraaf.nl, of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur.
De entree is gratis.
Bij aanmelding de volgende gegevens doorgeven: naam/telefoonnummer/e-mailadres.

Burgemeester Raymond Vlecken en Cultuurwethouder Alex Schiffelers zullen het nieuwe seizoen op een speciale manier openen.

Daarna kunt u genieten van mooie muziek van Paul van Loo, pianomuziek van de talentvolle Sino Schoonbrood, humoristische dialogen van Het Ambras-trio, een optreden van onze eigen Jeugdtheaterschool en als bijzondere verrassing zal de overbuurman van het theater Pastoor Harry Notermans zijn opwachting maken op het podium. Een uur lang genieten van enkele pareltjes uit ons programma voor het nieuwe seizoen.


Paul van Loo

Sino Schoonbrood

Harrie Notermans

Jeugdtheater Landgraaf


Pletskeskooktreffe

We snijden het nieuwe seizoen aan met een nieuwe eigen productie. Onder het welluidende thema ‘Pletskeskooktreffe’ lichten wij een stukje van de sluier op van dit nieuwe programma, dat zal bestaan uit interviews met mensen die lokaal en regionaal iets te vertellen hebben over de culturele agenda. He programma wordt telkens met bijzondere optredens gelardeerd. En natuurlijk ontvangt ieder gast van het programma een heerlijk stukje zelfgemaakte ‘Pletskeskook’ Op 30 augustus dus een eerste kennismaking.


Pletskeskook


Verplicht aanmelden

In verband met de regelgeving rondom Corona hebben wij ook een aantal maatregelen moeten nemen waarvan ook u de gevolgen zult merken. Zo kunnen wij, rekening houdende met de 1,5 meter maatregel maximaal aan 45 personen per voorstelling een plaats bieden. Dat betekent dat iedere bezoeker zich van tevoren verplicht moet aanmelden. Dat geldt later ook voor het bezoek aan gewone voorstellingen. Wilt u erbij zijn op ons openingsfeestje dan dient u dat uiterlijk op 25 augustus bekend te maken.


De presentatie wordt verzorgd door Het Ambras-trio.

Het Ambras Trio - Kevin Ilja Erik