Popmuziek
vrijdag
15 oktober 2021
Pop in Landgraaf (PIL)
Madoux ... en
Solomon
aanvang: 20.00 uur
entree: € 15.00
entreeprijs is exclusief reserveringskostenReserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Solomon-Madoux


Onder de noemer Pop in Landgraaf treden twee lokale popbands op. Twee zeer talentvolle Limburgse bands die op het punt staan door te breken naar het grote publiek.
Ap Art Events en De Muziektrein presenteren jullie in Theater Landgraaf 2 Limburgse topbands op één avond. MADOUX en Solomon werken beiden aan hun debuutplaat en staan op het punt het clubcircuit te gaan veroveren.

Madoux
Madoux is het geesteskind van singer-songwriter Lotte Slangen. Ze schrijft dromerige, donkere, catchy alt-popsongs. In 2020 verscheen haar eerste single "Runner". In 2018 bracht Lotte enkele zelf opgenomen demo's naar de in Hamburg geboren in Amsterdam gevestigde producer Benjamin Rheinlander (Celine Cairo, Dave Buddha). Samen met hem werkt zij aan de perfectionering van de typische MADOUX-sound, een melancholische mix van dromerige akoestische instrumenten, diepe electronica en analoge synths waarover zij haar betoverende, ongrijpbare stem etaleert. Madoux heeft getekend bij IVY Records en is klaar om het clubcircuit te veroveren.

Solomon
Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost. Het afgelopen jaar heeft Solomon met een reeks optredens in en rondom Limburg in razend tempo een buzz weten te creëren, wat resulteerde in een gestaag groeiende, zeer fanatieke fanbase en een aantal veelbelovende kritieken.

"Pakkende songs met een internationale allure" - Maxazine.nl

"De podiumpresentatie wordt gekenmerkt door rust, sierlijkheid en passie. Het is allemaal in balans bij Solomon. De band slaagt erin om het publiek gedurende hun hele set te boeien" - 3voor12

"Een band om een diepe buiging voor te maken" - Muziekgieterij
Solomon
Solomon