Blues
zaterdag
18 september 2021
BLUESNIGHT met ...
Steven Troch Band (B)
... en The Recoveries
aanvang: 20.00 uur
entree: € 17.50
entree exclusief servicekostenReserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/StevenTrochblues


Op 18 september 2021 zijn The Recoveries de support van Steven Troch Band in het intieme, sfeervolle Theater Landgraaf.
Steven zingt zoals hij het meent, blaast bad-ass-harmonica en schrijft zijn eigen songs. Het swingende, licht bluesy repertoire van The Recoveries sluit daar naadloos bij aan.
The Recoveries trappen om 20.00 uur af.
Om 21.00 uur neemt de Steven Troch Band het stokje over.


Ap Art Events organiseert in samenwerking met De Muziektrein in Theater Landgraaf een bluesnight met een optreden van de Belgische Steven Troch Band, winnaar van de Belgian Blues Challenge Award 2019.

Hohner ambassadeur STEVEN TROCH is een muzikaal polyglot, hij zingt zoals hij het meent, blaast badass-harmonica en schrijft zijn eigen songs. Deze winnaar van twee internationale harmonica wedstrijden haalt zijn inspiratie van de oude bluesmasters en muzikanten zoals Gary Primich, William Clarke, Steve Baker en Joe Filisko. Steven omhelst de opwindende akoestische en versterkte bluessounds van Chicago en combineert ze met verschillende invloeden waar hij altijd nog een persoonlijke touch aan toevoegt. Hij verbaasde critici en publiek met zijn rechttoe rechtaan muziek en wordt opgemerkt voor zijn eigen interpretaties van bluesmateriaal. Hij heeft verschillende internationale artiesten begeleid (Gene Taylor, Ina Forsman, Rene Trossman, Roland, James Harman, Bill Sheffield, enz.) en speelde harmonica op meer dan 15 albums.

Steven Troch werd in zijn late tienerjaren door de blues "besmet" en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een schitterende traditionele bluesharp-speler met een extra dosis originaliteit. Het zou echter een groot onrecht zijn om hem enkel als een goede harmonica speler te bestempelen, Steven is ook een volwaardige vocalist en originele songwriter.

Hij heeft zich omringd met een zeer getalenteerd en ervaren kliek muzikanten. "Top Notch" gitaarspeler "Little Steve" VAN DER NAT, powerhouse LIESBETH SPRANGERS met een metronomieke bas en no-nonsense drummer KING BERIK brengen u een fijne mix van blues en roots. In hun muziek hoort u de ruwe hardheid en het wrede onheil van het hedendaagse leven, maar ook wilde en pakkende ritmes die hoop en hartzeer uit het verleden oproepen. Een solide 4-delige band die scherpkantige traditionele blues speelt, belegd met zielsvermoedende overtuiging.

Steven Troch is zonder twijfel één van de fijnste bands die enkele van de beste hedendaagse en vintage style blues speelt die je vandaag in Europa kan horen.


Steven Troch BandThe Recoveries


Meer info klik op W voor website: