Popmuziek
zaterdag
30 oktober 2021
Pop In Landgraaf (PIL)
SweetMotions ... en
Judith & Friends
aanvang: 20.00 uur
entree: € 15.00
entree exclusief servicekosten

Foto: Susan Bal van SweetMotions


Reserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/PopinLandgraaf2


Ap Art Events en De Muziek Trein presenteren onder de noemer "Pop In Landgraaf" deel 2 in een serie concertavonden waar in het oog springende Limburgse bands zich aan het publiek bekend maken. Deze avond verwelkomen wij de bands SweetMotions en Judith & Friends.

SweetMotions
SweetMotions speelt popmuziek en bestaat uit zangeres Susan Bal, toetsenist George Muller en bassist Sergio Aspers. Dit uitermate goed getunede trio is begin 2021 gestart met het schrijven en componeren van eigen composities welke ze vanavond ten gehore gaan brengen. Ze zullen dit jaar nog de studio induiken om hun debuutalbum op te nemen. Live zullen ze zich versterken met sessie-muzikanten, zodat er een complete band zal staan die hun popsound extra body geeft.

Judith & Friends
Zangeres Judith Schaafstra, bandleider en leadgitarist Mike Brüning, zanger en gitarist Mufadji Ali Tuharea, bassist Ton Backer-Leegstra en drummer/percussionist Reggy Huijer zijn door de wol geverfd en dat hoor je! Met gevoel, passie en veel muzikaliteit brengen zij de mooiste covers en eigen werk. De veelzijdige en uiteenlopende achtergrond van de vijf bandleden zorgt voor een uniek geluid waarmee Judith & Friends zich steeds weer weet te onderscheiden. Als kers op de taart zal altvioliste Janine van Zandvoort de band aanvullen en vast en zeker voor een kippenvel moment zorgen. Jazz, blues, soul, pop, Engelstalig, Nederlandstalig, Frans en Spaans ... kalm of juist niet … Ze hebben het allemaal.SweetMotionsJudithJudith & friends


Meer info klik op W voor website: