Blues
vrijdag
5 november 2021
BLUESNIGHT met ...
Robbert Duijf en Angelo Bombrini
aanvang: 20.00 uur
entree: € 15.00
entreeprijs is exclusief servicekosten.


Foto: Nicole Bolton  ©


Reserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/Robbertduijf


De in 1974 geboren Robbert Duijf speelt met hart en ziel een gepassioneerde mix van old school delta blues van de jaren ’30, gospel en 60’s brits-amerikaanse folk. Zijn eerste soloalbum “Going Home” werd in 2019 in zijn hometown Heerlen opgenomen en ontving zeer goede recensies. Hij won dan ook terecht de Dutch Blues Challenge 2019 in de category solist/duo. Dit gaf hem de kans om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge op Bealestreet in Memphis waar hij de halve finale bereikte.

Robbert vertelt verhalen, samen met zijn gitaar die hij met een finger-picking stijl bespeelt (zowel open als standaard gestemd).

In maart 2020 nam hij zijn nieuwe album “Dangerous Mood” op met de gastmuzikanten Gino Bombrini, Maud Knubben, Robin Zalm, Michel Henquet en Angelo Bombrini (lap steel, keys, banjo, percussion, handclap en vocals) met wie hij deze bluesnight ten tonele zal verschijnen. Angelo Bombrini tekende tevens voor de produktie en mastering van “Dangerous Mood” (Husky Studio Heerlen)


Robbert Duijf en Angelo Bombrini


Voor meer informatie klik op de W van website.