Jeugdtheaterschool
Deze voorstelling vond
plaats in het verleden
Theater-estafette-dagen 2020
Tiener-theater-groep 3, musicalgroep A en Mesjogge
aanvang: 19.00 uur
entree: € 5.00
Leeftijd bezoekers: 6 t/m 99 jaar

Foto: Mesjogge


Tiener-Theater-Groep 3
‘Het bankje’


Een simpel bankje in het park. Daar spelen zich elke dag weer opnieuw grappige, sportieve, ontroerende, duistere, bizarre of juist liefdevolle taferelen af. Dat bewijzen de cursisten van groep 3. Ze hebben een voorstelling gemaakt over wat er allemaal binnen 24 uur op een bankje in het park kan afspelen.

JTSL
Jongeren-theater-groep 3


Musicalgroep A
‘Aladdin’


‘Aladdin en de wonderlamp’ is één van de bekendste sprookjes uit Duizend-en-een-nacht.
Het verhaal gaat over een straatjongen, genaamd Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in huist. De eigenaar van de lamp mag 3 wensen doen. Is het ‘slechts’ een sprookje?
En waar gaat het verhaal ‘Aladdin en de wonderlamp’ eigenlijk over? ‘Aladdin en de wonderlamp’ gaat over vrij zijn in het leven. Zowel Aladdin, als prinses Jasmine, als de geest hunkeren naar vrijheid; je eigen keuzes kunnen maken in het leven.


Mesjogge
‘Geloofwaardig spel / over-acting’


Mesjogge (foto links) laat in dit, via improvisatie tot stand gekomen, stuk het verschil zien tussen geloofwaardig spel en over de top acterenMen wordt getrakteerd op een verhaal dat maar liefst twee maal gespeeld wordt... Alleen de tweede keer net iets anders geacteerd, hetgeen beslist op uw lachspieren zal werken.


Voor meer informatie over de jeugdtheaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl