Familievoorstelling
zondag
9 januari 2022
Poppentheater Koekla
De Kikkerprinses
aanvang: 14.00 uur
entree: € 6.50
leeftijd: 4 t/m 8 jaarDe Kikkerprinses
Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet. Daar is de tovenaar zo boos om dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker…
Wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek.
Met behulp van onder andere een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken… Arme tovenaar.

Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor. Voor alle kinderen en volwassenen vanaf 4 jaar.

Poppentheater Koekla wordt gevormd door Christina Boukova en Gilian Dierdorp. Christina komt uit Odessa een mooie stad aan de Zwarte Zee. Koekla betekent pop in het Russisch. Veel aandacht gaat uit naar het decor, dat door het gezelschap zelf wordt ontworpen en vervaardigd, de poppen worden in Rusland en Oekraïne door vakmensen gemaakt.


Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
reserveren@theaterlandgraaf.nl

Eindpresentaties


Eindpresentaties


Poppentheater Koekla

Voor de kleurplaat klik op deze zin of op de afbeelding hierboven.