Luistermuziek
vrijdag
3 december 2021
Rob Reijners & Romain van Beek
The way you make me feel!
aanvang: 20.00 uur
entree: € 16.50
entree exclusief ticketkosten


Reserveren:
https://www.ticketkantoor.nl/SHOP/twymmv
reserveren@theaterlandgraaf.nl


De Muziek Trein brengt deze 2 muzikale duizendpoten naar Theater Landgraaf, waar zij een unieke theatervoorstelling brengen. Twee door de wol geverfde muzikanten, die u meenemen op een reis door allerlei muziekstijlen. En ja, ook ons Limburgs landje komt aan bod.
Op hun eigen unieke en altijd verrassende muzikale manier laten ze hun talent horen en zien. En ook aan humor zal het zeer zeker niet ontbreken. Met al deze aspecten en deze ras-muzikanten belooft dit een heerlijke en zeer zeker ook swingende theateravond te worden.

Wie zijn deze heren?

Rob Reyners, een creatieve duizendpoot: zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en les geven.
Hij studeerde Jazz, Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht.

Hij maakt muziek in allerlei stijlen: jazz, pop, musical, wereldmuziek en zelfs soms (semi-)klassiek. In januari 2013 presenteerde hij zijn eerste CD "Haven't Met You Yet" en in september 2015 maakte hij zijn tweede CD "The Winner".

Deze tweede CD maakte Rob naar aanleiding van het winnen van de EuJazz Young Talent Award in 2013. In 2016 won hij de Sweet Sorrow Award.

Romain van Beek schrijft muziek, arrangeert, produceert, werkt als studiomuzikant, schrijft muziek voor commercials en is daarnaast veel te vinden op het podium zowel solo, als duo of met grotere bezettingen als freelance gitarist. Hij heeft zelfs met 2 big bands meerdere malen door de Verenigde Staten getoerd.

Romain heeft met vele artiesten, zowel nationaal als internationaal, het podium mogen delen.
Van Laura Fygi tot Vera Lynn, en van Beppie Kraft tot René Shuman. In alle mogelijke stijlen. Zijn gitaren gebruikt deze creatieveling al sinds zijn 8ste jaar als zijn spreekbuis. Zowel akoestisch als elektrisch. Op latere leeftijd is hij hier ook niet onfortuinlijk bij gaan zingen.
Zijn handen zoeken hun weg vanzelf op de gitaar en laten het verhaal horen zoals het in zijn hart ontstaat. Net als Rob heeft ook Romain het Conservatorium in Maastricht afgerond waardoor hij zeer breed inzetbaar is.