Luistermuziek
zondag
9 oktober 2022
De Sanseveria's
Terminale - Afscheidstournee met krakers uit 30 jaar
Sanseveria's
aanvang: 15.00 uur
entree: € 13.50
De Sanseveria’s hebben met succes opgetreden in vele theaters in Nederland en Vlaanderen. Inmiddels zijn er nog meer rimpels, putjes, losse vellen, muzikaliteit en gekte bijgekomen. Vier het verval samen met Sandra, Vera en Ria!

In ‘Terminale’ brengen de Sanseveria’s een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 30-jarig bestaan. Anders dan de titel suggereert zijn de dames springlevend en volledig gevaccineerd. Het programma is grotendeels gelijk aan de Jubileumvoorstelling die in 2017 en 2018 in Theater Landgraaf is gespeeld. Mocht u dit gemist hebben, is uw geheugen niet meer zo goed, of vindt u het juist fijn om het nog een keer te beleven, dan bent u van harte welkom.

De Sanseveria's brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er en 60-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten. Met hun nostalgische repertoire en hun aanstekelijke humor weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. De Sanseveria’s voelen zich het meest thuis in kleinere zalen, waar ze een intieme sfeer weten te creëren.