Popmuziek
zaterdag
1 oktober 2022
Blueminded & Terra Nova
aanvang: 20.00 uur
entree (inclusief ticketkosten + kosten iDeal): € 17.00

Vanavond wordt het dubbel genieten; twee bands zullen voor u optreden!

Blueminded  is een Nederlandse band met eigen werk, die is opgericht in 2012 door Jörgen Koenen. Hij benaderde enkele bevriende en zeer ervaren muzikanten om zijn demo’s verder mee uit te werken, op te nemen en live uit te voeren. De muziek is geïnspireerd door bekende grote namen uit de popmuziek, zoals Peter Gabriel, Sting, The Police, U2, Genesis, Simple Minds, Coldplay, Mr. Mister, Muse. Blueminded maakt gepassioneerde muziek die laveert tussen pop en (prog)rock en die de sfeer van de betere pop-/rockmuziek uit de jaren tachtig combineert met hedendaagse sounds. Hierdoor is uiteindelijk, mede dankzij de creatieve ideeën van alle bandleden, een geheel uniek en herkenbaar eigen bandgeluid ontstaan.

Blueminded bestaat uit de volgende bandleden: Rob Rompen (zang), Jörgen Koenen (gitaar/achtergrondzang), Björn Koenen (gitaar), Richard Ritterbeeks (basgitaar), Michiel Hartholt (toetsen, achtergrondzang), John Eijkenboom (drums).

Terra Nova (de nieuwe wereld) werd in 1992 opgericht. In 1994 begon de band met de opnames voor het eerste album “Livin’ It Up” dat in 1996 werd uitgebracht en meteen een groot succes werd in Japan. In 1998 werd het tweede album “Break Away” met een nog groter succes ontvangen in Japan. Kort daarna in 1999 werd het succesvolle album “Make My Day” uitgebracht. Na het derde album kreeg de band te maken met een falende platenmaatschappij en werd gedwongen het succesvolle muzikaal avontuur te staken. Platenbaas Serafino Perugino van Frontiers Records, een grote liefhebber van de band, herenigde de band in 2005 en het album “Escape” werd uitgebracht en kreeg een warm welkom van de fans evenals de daarna uitgebrachte albums: 2010 “Come Alive”, 2015 “Reinvent Yourself” en 2018 “Raise Your Voice”. In 2022 werd het zeer goed ontvangen album “Ring That Bell” uitgebracht.

Terra Nova bestaat uit de volgende bandleden: Fred Hendrix (zang), Ron Hendrix (keyboards), Gesuino Derosas (gitaar), Hans in ‘t Zandt (drums), Coen Pots (bas).


Bestellen:
Via ticketkantoor https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/3F16CFE98FAF

Terra Nova