Folkmuziek
zondag
16 oktober 2022
New Folk Sounds A-Live
aanvang: 14.30 uur
entree (inclusief ticketkosten + kosten iDeal): € 14.50
Zaal open: 14.00 uur

Deze zondagmiddag krijgt u drie bands voor de prijs van één in Theater Landgraaf. Onder de noemer 'New Folk Sounds A-Live' treden drie groepen op met een gevarieerd aanbod. Van americana tot singer-songwriters en van Nederlandstalig tot instrumentaal. Elke band treedt ongeveer een half uur op en er zal naar een gezamenlijk slot toegewerkt worden. Wat kunt u verwachten?

A Quadrant brengt 'Anglo-americana': songs, tunes en melodieën van beide zijden van de Atlantische Oceaan. Soms dicht bij huis, dan weer van verre, uitgestrekte of mistige streken. En menigmaal ontmoeten die streken elkaar in een oorspronkelijke muzikale verstrengeling.

‘t Gevolg werkt speelt een minder voor de hand liggend, maar wél een bijzonder gevarieerd repertoire; voor eigen plezier én om de luisteraar te verrassen. De groep maakt zelf akoestische arrangementen van traditionele muziek uit zeer uiteenlopende landen: van Mexico tot Zweden, van Frankrijk tot Canada. Nu eens ingetogen, dan weer onstuimig. Maar steeds dicht bij het hart.

Cedar Spring is de thuisbasis van songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen. Al elf jaar zit het tweetal in een achtbaan vol eigen geschreven songs, die nauw aansluiten bij het alternative country-genre. Met harmoniërende zang en gewapend met gitaren speelt Cedar Spring vooral eigen werk, hier en daar afgewisseld met een ludieke cover.


Bestellen:
Via ticketkantoor https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/0877F5E989AE


Cedar spring

A Quadrant