Soirée de chansons mémorable(s)!

  • Datum: za 26/10/2024
  • Aanvang: 20:00
  • Ticketprijs: €17.00
  • Koop nu tickets!

    Bent u klaar voor een avond vol nostalgie, Franse charme en een vleugje humor? Laat u meevoeren door prachtig gezongen chansons, afgewisseld door poëzie en muzikale verrassingen. Via een gevarieerd repertoire van fijne luisternummers en heerlijke meezingers maken we een reis door de tijd. Van Edith Piaf en Charles Aznavour tot Michel Sardou en Barbara Pravi. In 2019 bracht Hanneke tijdens het toenmalige Café Chantant in Theater Landgraaf bekende chansons van diverse grote namen ten gehore. Dat beviel haar (en het publiek) zo goed, dat ze een eigen avondvullend programma vol Franstalige muziek ontwikkelde: ‘Soirée de chansons mémorable(s) par Hanneke Scheffers’.

    Na een succesvolle première édition in 2022 besloot ze al snel dat het niet bij één editie zou blijven. Op 26 oktober staat ze in het knusse Theater Landgraaf met de achtste en laatste voorstelling van de deuxième édition. Samen met het publiek maakt ze er een sfeervolle avond van. U komt toch ook? Een greep uit de reacties op de vorige voorstellingen:

    “Het was een mooie avond. Je stem is perfect voor de Franse chansons. Nadine en ik hebben genoten!”

    “Hanneke, wat heb ik genoten van je Soirée de chansons mémorable(s) in het Leopoldskerkje van Meerssen. De sfeervolle aankleding van het podium, je getalenteerde gasten, het verrassende repertoire, de afwisseling in het programma, maar vooral ook de mooie klankkleur in je stem, je grote bereik van laag tot hoog en de zuiverheid van je zang maakten mijn avond meer dan goed.”

    “Geweldige voorstelling in Wittem. Een must voor alle francofielen die van Franse chansons houden. Chapeau!”