Vrijwilligers

Waar zou het Theater Landgraaf zijn zonder vrijwilligers?

Het antwoord is simpel: nergens. Zonder hen zou Theater Landgraaf simpelweg niet bestaan. Zo'n zeventig vrijwilligers zijn afwisselend, maar bijna dagelijks, in de weer om het theater te onderhouden, voorstellingen te laten plaatsvinden en te plannen, de bar open te houden en jou simpelweg een mooi moment te laten beleven. Die inzet vinden wij zeer bijzonder.

IJzersterk
Om een organisatie als ons theater zonder winstoogmerk optimaal te kunnen laten functioneren, heb je een ijzersterke vrijwilligersgroep nodig, die ook in moeilijke, drukke tijden de schouders onder een aantal klussen wil zetten. Bij het inventariseren van wat er zoal gedaan moet worden om het theater dag in dag uit 'aan de gang' te houden, zijn er diverse aandachtsgebieden gevormd die we hier onder jouw aandacht willen brengen.

Misschien is het ook voor jou een stimulans om je - nu of in de toekomst - aan te melden als vrijwilliger bij Theater Landgraaf? Je bent in ieder geval van harte welkom! Het mooie maar ook uitdagende is, dat wij voor diverse teams nog altijd nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken. Mensen die het een eer vinden om voor een ander iets te betekenen, in een gezellige groepsgeest geloven en steeds weer klaar willen staan om hun beste beentje voor te zetten.

Theater Landgraaf is een sociale, duurzame en culturele vrijwilligersorganisatie.

Vrijwilligers zijn alles voor ons. Zij nemen verantwoordelijkheid en zijn betrokken. kortom: Het hart van onze organisatie … en dat koesteren we enorm!

Leuk, ik word ook vrijwilliger!
Bekijk de mogelijkheden