Kaartverkoop

Een ticket bestellen voor een voorstelling in ons theater? Leuk!

Je kunt vanaf nu tickets bestellen voor de voorstellingen in komende maanden via ons online ticketsysteem. Kijk onder 'programma' wat er in allemaal plaatsvindt in ons theater - bij elke voorstelling die al in de verkoop is gegaan, vind je een link om online te bestellen.

Is het online bestellen van een ticket echt niet mogelijk? Dan kun je komende maanden nog reserveren via mail (reserveren@theaterlandgraaf.nl) of telefonisch 045-5310929 (tussen 10.00 en 12.00 uur) . Geef bij de reservering wel even de namen, telefoonnummers en mailadressen door van de personen die komen.

Als wij je reservering hebben genoteerd, kun je het bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer IBAN: NL59RABO0171705580 ten name van de Stichting Theater Landgraaf onder vermelding van de voorstelling waarvoor je reserveert. Na de reservering én de ontvangst van het bedrag, ontvang je van ons een definitieve bevestiging.

In de loop van 2023 zal het bestellen van een ticket volledig via ons online ticketsysteem verlopen.

Openingstijd theaterbureau: vrijdag van 10.00-12.00 uur
Onze medewerkers van het theaterbureau en kantoor zijn vooral telefonisch (045-5310929) en schriftelijk (reserveren@theaterlandgraaf.nl) te bereiken of op afspraak. Eén ochtend per week is onze kassa op afspraak geopend voor publiek: op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Dit is vooral voor iedereen die de entree(kaarten) met cheques (cadeaucheques van Theater Landgraaf, Mantelzorgcomplimentcheques of VVV-bonnen) of vouchers wil betalen.

Ook als je een entreekaart wil ruilen voor een voucher of wanneer je internetbankieren moeilijk vindt, kun je op de vrijdagochtend terecht.

Bewaar je ticket, geniet later
De entreekaarten van de geannuleerde voorstellingen blijven geldig voor de nieuwe datum waarop de voorstelling plaatsvindt. Heb je al een kaartje voor een geannuleerde voorstelling? Dan ontvang je van ons een mail of een telefoontje met de vraag of je naar de verplaatste voorstelling wilt komen. Kun je niet op die nieuwe datum? Dan kun je de entreekaarten ruilen voor een voucher voor datzelfde bedrag. Je mag natuurlijk ook het bedrag doneren aan ons theater.

Hopelijk tot snel - met een online ticket op je telefoon? 😊 - in theater landgraaf!