Kaartverkoop

Een ticket bestellen voor een voorstelling in ons theater? Leuk!

Je kunt vanaf nu tickets bestellen voor de voorstellingen via ons online ticketsysteem. Kijk onder 'programma' wat er in allemaal plaatsvindt in ons theater - bij elke voorstelling die al in de verkoop is gegaan, vind je een link om online te bestellen.

Is het online bestellen van een ticket echt niet mogelijk? Dan kun je kaarten in ons theater kopen. Hiervoor zijn we op vrijdag van 10:00-12:00uur geopend. Het is dan ook mogelijk voor iedereen die de entree(kaarten) met cheques (cadeaucheques van Theater Landgraaf, Mantelzorgcomplimentcheques of VVV-bonnen) of vouchers wil betalen.

Openingstijd theaterbureau: vrijdag van 10.00-12.00 uur
Onze medewerkers van het theaterbureau en kantoor zijn vooral telefonisch (045-5310929) en schriftelijk (info@theaterlandgraaf.nl) te bereiken of op afspraak.

Bewaar je ticket, geniet later
De entreekaarten van de geannuleerde voorstellingen blijven geldig voor de nieuwe datum waarop de voorstelling plaatsvindt. Heb je al een kaartje voor een geannuleerde voorstelling? Dan ontvang je van ons een mail of een telefoontje met de vraag of je naar de verplaatste voorstelling wilt komen. Kun je niet op die nieuwe datum? Dan kun je de entreekaarten ruilen voor een voucher voor datzelfde bedrag. Je mag natuurlijk ook het bedrag doneren aan ons theater.

Het is momenteel niet mogelijk om gekochten kaarten te retourneren. Misschien dat je jouw ticket aan iemand anders kunt schenken, zodat je plek niet verloren gaat. Bij twijfel, neem contact op met Theater Landgraaf

Hopelijk tot snel - met een online ticket op je telefoon? - in theater landgraaf!