Alice's World of Wonders

  • Datum: za 15/02/2025
  • Aanvang: 20:00
  • Ticketprijs: €22.50
  • Koop nu tickets!

    DOWN THE RABBIT HOLE!

    Gefascineerd door het verhaal van Alice in Wondeland gedurende haar kindertijd, betoverd door burlesque in haar ‘early 30’s’, springt Alice Daydream “down the rabbithole”, haar eigen fantasiewereld tegemoet waar alles onzin is. Niets zou zijn wat het lijkt omdat alles zou zijn wat t niet is. En omgekeerd, wat het is zou het niet zijn, en wat het niet zou zijn zou het juist wel zijn.

    In deze theatershow ben jij getuige van een terugblik op haar reis door burlesque Wonderland en ontmoet alle fabuleuze, bijzondere, anderszijnde, ruimdenkende, vrije, rare, betoverende en vreemde personages die haar hebben geïnspireerd. Laat je met verbeelding meevoeren tijdens deze absurde en onvoorspelbare wereld waarin Alice samen met deze prachtige burlesque-artiesten, de studenten van haar eigen Wonderland en de verder bijzondere vrienden die ze onderweg gemaakt heeft, een wereld van wonderen en mogelijkheden ontdekt. Dit gehuld in alles wat burlesque, burlesque maakt. Een tikkeltje vreemd, een tikkeltje humoristisch, een tikkeltje sensueel, een tikkeltje verassend en een tikkeltje rode wangetjes, uiteraard bedekt met genoeg glitters en veren!

    Geniet na een welkomstdrankje van acts van spraakmakende internationale en nationale burlesque artiesten, zang, dans en much more muchness. Het belang van de fantasie, het omhelzen van nieuwsgierigheid en avontuur, je eigen ware zelf omhelzend, de kracht van perspectief, leren van fouten, de waarde van vriendschap, het confronteren van je angsten, de reis is de bestemming.

    Gastoptredens.

    Met gastoptredens van: Miss Killer Queen, Miss Biba Belula en Alice DayDream!

    Wonderland Burlesque Artiesten

    Naast deze prachtige soloartiesten treden tijdens deze avond nog andere entertainers op. Deze houden we voor nu nog even geheim en worden de komende weken gepost op onze social media. Hou onze socials dus goed in de gaten voor leuke verassingen!!