jaarbrochure verschenen: Een woord van onze Voorzitter

Onze jaarbrochure 2023 - 2024 is verschenen! Voor dit nieuwe seizoen heeft onze voorzitter Martin Deeder het volgende geschreven:

Beste theaterliefhebbers,

Welkom bij Theater Landgraaf, het meest intieme, gezellige en overzichtelijke theater in jullie omgeving! Bij ons voel je je direct thuis en worden jullie verwelkomd met open armen.

Ik ben enorm enthousiast om mezelf aan jullie voor te stellen als jullie nieuwe voorzitter. Het is een eer voor mij om de hamer over te nemen van de vorige voorzitter, Frans Bremen. Frans was het boegbeeld van Theater Landgraaf en een mooi mensen mens. Hoewel hij helaas is overleden, blijft zijn gedachtegoed onze leidraad. Hij heeft ons een belangrijke missie meegegeven: Theater Landgraaf moet veranderen en meebewegen om als klein theater groots te blijven.

Als bestuur hebben we deze boodschap ter harte genomen. Het is prachtig om deel uit te maken van een fantastisch team van vrijwilligers dat met creativiteit, passie en toewijding werkt om jullie, onze bezoekers, een geweldige theaterervaring te bieden. 

Daar doen we het voor...

Bij Theater Landgraaf is er voor ieder wat wils te vinden. We verwelkomen regelmatig bekende artiesten op ons podium, maar we houden ook van verrassingen! Ons doel is om ons fantastische publiek steeds opnieuw te boeien en te vermaken met een diversiteit aan theaterervaringen. Verwacht het onverwachte en laat je betoveren door onze voorstellingen!

Natuurlijk hebben we als theater flink geleden onder de impact van corona. Het waren zware tijden, maar nu, na de corona- en opstartperiode, kunnen we niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen. Theater Landgraaf staat te trappelen om jullie veilig en gastvrij te ontvangen. Samen met ons fantastische team van vrijwilligers zorgen wij ervoor dat jullie een onvergetelijke avond beleven!

Willen jullie Theater Landgraaf steunen? Dat kan op verschillende manieren.

-Doe jezelf en ons een plezier door voorstellingen te boeken.

-Je kunt je kind of kleinkind aanmelden voor de Theaterschool, lees daar meer over in het verhaal van Mira.

-Je kunt lid worden van de "Vrienden van Theater Landgraaf" en/of

-Meldt je aan als vrijwilliger.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Theater Landgraaf blijft bruisen en groeien, voor jong en oud.

Dus kom op, laat je betoveren en breng een bezoek aan Theater Landgraaf! Of je nu een trouwe theaterbezoeker bent of voor het eerst bij ons langskomt, wij ontvangen jullie met open armen. Geniet van de magie van live theater en laat je meeslepen door de prachtige voorstellingen die wij speciaal voor jullie in petto hebben.

Samen maken we van elke voorstelling een buitengewone ervaring. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen!

Met enthousiasme en een hartelijke groet,

Martin Deeder