opnieuw is tribute act groot succes in Theater

Theater Landgraaf verwelkomde in december opnieuw een wel erg bijzondere popact. Was het eerder in 2022 nog 'Queen must go on' dat bezoekers liet genieten van een waar spektakel, begin december wist het theater nòg een geweldige tribute act weten te strikken. 'Brucified', dat bekend staat als meer dan waardige tributeband van rock & roll legende Bruce Springsteen, deed op zaterdag 3 december eenmalig Limburg aan en koos daarbij voor het theater in Landgraaf.

'Bijzonder was dat alle bezoekers na afloop een highfive ontvingen van de leadzanger!', was na afloop te horen. 'Kijk dat is nou zo speciaal aan Theater Landgraaf; iedereen in het publiek krijgt een VIP-behandeling!'

Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band en heeft zelfs in de Ziggo Dome mogen optreden! Een optreden in het authentieke theater van Landgraaf mocht dan ook vrij bijzonder heten. Stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman Nick Dekkers: Brucified heeft alles dat je van The Boss verwacht. De band, inmiddels ook bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce Springsteen nog steeds over de hele wereld geeft.

The Boss èn Brucified beide naar Landgraaf
Bijzonder is dat de 'echte' Boss dit jaar een optreden geeft in Nederland: jawel, ook in Landgraaf! Tickets voor die show waren reeds lange tijd uitverkocht en daarom zette Theater Landgraaf in 2022 alles op alles om deze spectaculaire tribute act naar Parkstad te halen. En dat is gelukt - met een bijzondere avond tot gevolg!