80's Friday Night Party

 • Datum: vr 14/04/2023
 • Aanvang: 19:30
 • Ticketprijs: €6.50
 • Koop nu tickets!

  Theater Landgraaf presenteert met veel trots en plezier: 80's Friday Night Party!

  Laat je onderdompelen in de jaren 80 en beleef een avond vol nostalgie en plezier tijdens ons fantastische dansfeest op vrijdag 14 april in Theater Landgraaf! Laat onze top DJ je meenemen op een reis door de tijd met de grootste hits uit die legendarische muziekperiode.
  Trek je beste retro-outfit aan en dans op de muziek van Prince, Madonna, Michael Jackson, Depeche Mode, Wham! en nog veel meer iconische artiesten. Onze 80's party is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, en de entree is slechts €6,50 per persoon.

  In Theater Landgraaf hebben we alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijke avond van te maken. Van een goed gevulde bar tot een dansvloer waar je al je moves kunt laten zien. We creëren een authentieke jaren 80-sfeer zodat je je helemaal in die tijd waant.

  Nodig al jouw vrienden uit om samen herinneringen op te halen aan die geweldige periode en geniet van de beste muziek uit de jaren 80. Mis dit unieke feest niet en koop nu jouw kaartje voor een avond vol nostalgie en plezier.

  We zien je graag op vrijdag 14 april in Theater Landgraaf. De jaren 80 zijn terug en ze zijn beter dan ooit tevoren!!