Arno Adams - Mike Roelofs

 • Datum: vr 05/04/2024
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €15.00
 • LET OP: KAARTVERKOOP VIA AP-ART EVENTS. NIET VIA ONS THEATERKANTOOR. Hiervoor kunnen geen cadeaubonnen voor ingeleverd worden.

  Arno Adams - Mike Roelofs

  Het is een tijdje stil geweest rond Arno Adams. Na het verschijnen van z’n laatste album ‘Vogel’ eind 2017 heeft hij door allerlei verschillende oorzaken nog maar weinig op het podium gestaan. Wel ontving hij in 2020 de Veldeke Oeuvre Priés. Ook draaide Felix Meurders in 2021 een tijd lang wekelijks z’n lied ‘Kus Mich Dan’ op NPO Radio 5, met als gevolg een notering eind dat jaar in hun Evergreen Top 1000.

  Maar in 2022 werd de draad weer helemaal opgepakt. Zo werden er dat jaar twee albums uitgebracht. Allereerst op cd ‘De Léon’s Farm Sessies’, een album dat al in 2006 is opgenomen, maar door omstandigheden op de plank is blijven liggen. Verder verscheen met Record Store Day op vinyl de verzameldubbel-LP ‘Ut Is Wie Ut Is’ met daarop een selectie van Arno’s mooiste liedjes.
  En ook live is Arno gelukkig weer terug. Bij het optreden in Theater Landgraaf wordt hij begeleid door Mike Roelofs op piano en Jo Didderen op contrabas. Als trio spelen ze al zo lang samen, dat ze elkaar feilloos aanvoelen en samen een ultieme, warme sfeer weten te creëren, waarop de geniale dialectliedjes van Arno prachtig gedijen.