BelLandgraaf - Do You Remember

 • Datum: vr 03/11/2023
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €9,50
 • Koop nu tickets!

  Samen met BelLandgraaf presenteren wij met trots: Do You Remember! De Muziek quiz, met als Quizmaster, niemand minder dan John Vanovermeere.
  Deze quiz over muziek van vroeger en nu staat garant voor een avondje genieten. Stel je team samen, zodat jij de hoofdprijs in de wacht weet te slepen. Je kunt meedoen in groepjes van minimaal 4 en maximaal 10 personen.

  Hoe meld je je aan?
  Klik op de knop "koop nu tickets" reserveer zoveel kaartjes, als dat er teamleden zijn. (Wil je wel mee doen? Maar zijn jullie met minder dan 4 personen? We maken een "all-stars" team samen van alle reserveringen van 3 personen of minder! Dus dan schuif je aan bij andere quizers) en je bent klaar! Denk wel alvast na over jullie "Team naam" want die moeten we bij binnenkomst weten.

  Hoe ziet de avond eruit?
  Het is een avond vol grappen, muziek die je misschien allang vergeten was en natuurlijk een gezonde dosis spanning en sensatie. Alles natuurlijk begeleid door John! Daarbij zal John vooraf, achteraf en in de pauze toffe plaatjes draaien zodat zelfs de voetjes van de vloer kunnen. Al bij al! Een sfeervolle quiz avond in ons gezellige Theater, een avond die je niet wilt missen!