Biggetjesroze

 • Datum: zo 25/02/2024
 • Aanvang: 14:30
 • Ticketprijs: €8,50
 • Koop nu tickets!

  Biggetjes roze, een humoristische voorstelling over een biggetje dat geen varken wil zijn.
  Op de boerderij is het feest. Vader en moeder varken hebben het leven geschonken aan zes biggetjes. Berend, Barend, Bert, Bram, Bas en... Betsie ! Ze wonen gezellig met elkaar in het varkenskot, slobberen elke dag varkenspap en nemen regelmatig een heerlijk modderbad. Alleen... Betsie niet. Ze vindt het modderbad vies. Zij wil weten wie er nog meer op de boerderij wonen en wat ze doen. Betsie wil net als Tjaard het paard zijn en springen. Betsie wil net als Jaap het schaap een mooie bontjas aan... Ze wil wel... álles, maar niet in een modderbad.

  Deze voorstelling wordt gespeeld met lieve knuffels vanuit een pop-up boek. Het publiek wordt bij de voorstelling betrokken.

  Poppentheater Valentijn maakt warme, knusse voorstellingen voor jong publiek. In de voorstellingen staan positieve thema’s centraal, zoals moed, geloof in jezelf en vertrouwen. Met het oprichten van een productiehuis biedt Valentijn jonge (poppen)spelers een podium en stimuleert hen in hun professionele ontwikkeling.

  Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. Na afloop wordt de winnaar bekend gemaakt. Klik hieronder op de kleurplaat om hem te downloaden.