De Lof der Zotheid

 • Datum: vr 25/10/2024
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €7.50
 • Koop nu tickets!

  Jan Willem van Opstal is als accordeonist een samenwerking aangegaan met de violiste Roza Ambrosius met wie hij de afgelopen vier jaar al op tal van evenementen stond. Samen met de pantomime speelster Tess Wiktoria hebben zij de handen ineen geslagen en vormen zij nu De Lof der Zotheid.

  De Lof der Zotheid brengt verhalen en emoties tot leven op een manier die uw gasten niet snel zullen vergeten. Pantomime is een kunstvorm die zowel jong als oud aanspreekt, en een blijvende indruk achterlaat. De live muziek begeleiding van accordeon, gitaar, viool en zingende zaag geven de pantomime speelster vleugels en een fundament.

  Interactie: De Lof der Zotheid betrekt het publiek op een speelse en interactieve manier bij hun act. Uw gasten worden ongemerkt onderdeel van de voorstelling en gaan zo mee in het verhaal.

  Veelzijdig: De act van De lof der Zotheid kan worden aangepast aan elk gewenst thema, uw wensen of evenement. Ook kan een voorstelling op maat worden ontwikkeld. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een entree-act of een bruiloft, pantomime voegt een verbeelding, beleving en magie toe.

  REGULIERE ENTREE: €12,50 - JONGEREN <21 JAAR: €7,50