[uitverkocht] De Sanseveria’s - 'Terminale' (reprise)

 • Datum: vr 31/03/2023
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €15.50
 • Deze voorstelling is reeds uitverkocht. Tickets zijn niet meer te verkrijgen.

  De Sanseveria’s presenteren: 'Terminale'. Hun afscheidstournee met krakers uit 30 jaar sanseveria’s.
  De Sanseveria’s hebben met succes opgetreden in vele theaters in Nederland en Vlaanderen. Inmiddels zijn er nog meer rimpels, putjes, losse vellen, muzikaliteit en gekte bijgekomen. Vier het verval samen met Sandra, Vera en Ria!

  In ‘Terminale’ brengen de Sanseveria’s een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 30-jarig bestaan. Anders dan de titel suggereert zijn de dames springlevend en volledig gevaccineerd.
  Het betreft een REPRISE, dat betekent dat het programma gelijk is aan de voorstelling die 9 oktober 2022 in Theater Landgraaf is gespeeld.


  De Sanseveria's brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er en 60-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten. Met hun nostalgische repertoire en hun aanstekelijke humor weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. De Sanseveria’s voelen zich het meest thuis in kleinere zalen, waar ze een intieme sfeer weten te creëren.