Dramfool Whiskyproeverij - Met Colin Fraser (UK)

 • Datum: vr 31/05/2024
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €75
 • Koop nu tickets!

  Max van The Elements of Whisky (geboren en getogen in Landgraaf) en Frans Brouwer (ras echte Landgravenaar) zaten onder het genot van een mooie whisky te kletsen over hun favoriete goud gele goedje. “Nu is het tijd voor het echte werk,” zeiden ze en de flessen Dramfool kwamen op tafel. De ene na de andere knaller van een whisky passeerde de revue… Dit schouwspel van smaken verdient echt een podium!

  Ze pakten de telefoon en belden naar Schotland. Naar mede-oprichter van Dramfool, Colin Fraser. Niet snel daarna werden de vliegtickets geboekt, want het is een feit. Colin Fraser komt naar Landgraaf!

  Op vrijdag 31 mei presenteren The Elements of Whisky, High Spirits en natuurlijk Dramfool deze bijzondere proeverij. Colin zal je hoogstpersoonlijk begeleiden door maar liefst zes whisky’s, direct uit het vat, onverdund! Zoals whisky hoort te zijn!

  Wat gaan we dan proeven? Denk aan een vijftien jaar oude Caol Ila (58,3%) gerijpt op rode wijn vaten. Of een vijfentwintig jaar oude Glen… Uuh, ik bedoel The Elderly Tilting Elvis (iets met “The Smooth Flowing One”) (55,4%). En daarnaast staat een Glenfarclas die nog niet eens op de markt is.

  En als dat allemaal nog niet genoeg voor je is… Hebben Colin en Jim McEwan (Jim is de oude master distiller bij Bruichladdich!!) samen een “Dramfool Jim McEwan Signature collection” gemaakt. Wat dacht je van een vijftien jaar oude Bruichladdich gerijpt op Sauternes Premier Cru (61,2%), een tien jaar oude Port Charlotte (60,6%) en een Octomore van acht jaar oud (64,5%).

  Tel je al die flessen bij elkaar op, dan kost je het hele pretpakket aan whisky’s maar liefst €1.700,00!! Daarbij krijg je ook nog twee consumptiemunten, zodat je een lekker glaasje tafelwater erbij kunt pakken (of een pilsje, als dat meer je ding is). Dit alles voor maar €75,- per persoon!

  LET OP: DE PLEKKEN ZIJN ZEER BEPERKT! Dus wacht niet te lang en reserveer je plek vandaag nog!
  Toegang enkel voor mensen van 18 jaar of ouder.
  We werken samen met Willems Dranken tijdens deze proeverij!