Eindpresentaties Jongeren-TheaterGroep 4 én 5

 • Datum: za 10/06/2023
 • Aanvang: 19:00
 • Ticketprijs: €3.50
 • Koop nu tickets!

  Zaterdag 10 én zondag 11 juni treden twee jongeren-theatergroepen op van de Theaterschool Landgraaf: groep 4 én groep 5. Tussen beide voorstellingen is een korte pauze gepland.

  Aanvang op zaterdag is 19.00 uur, aanvang zondag 14.30 uur. Entree: bedraagt €3,50. Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder. Kaartjes kun je reserveren door een e-mail te sturen naar: reserveren@theaterlandgraaf.nl.

  Jongeren-Theater-Groep 4 speelt ‘De Kloof’
  Groep 4 speelt de grappige voorstelling De Kloof. Twee families van verschillende milieus gaan samen dineren, Live te volgen op tv. Maar of dit de kloof tussen de inwoners van Landgraaf zal dichten is nog maar de vraag. De Kloof is een komedie die stiekem meer een spiegel voor ons vormt dan we willen toegeven.

  Jongeren-Theater-Groep 5 speelt ‘Hulp bij een gebroken hart’
  Sarah is een jonge meid met een groot hart. Ze weet niet wat ze wil; alleen zijn, Ben, Noël, David of toch nog wachten op de ware liefde. Hoe doen haar vriendinnen dat toch? Ze is erg verward. Een mysterieuze vrouw geeft Sarah advies over hoe haar constante liefdesverdriet te verlichten. Sarah brengt een bezoek aan een kliniek, waar ze al snel leert dat de arts er een ongebruikelijke methode op na houdt om een gebroken hart te helen...  Een voorstelling met een grote  portie spanning en een licht 'Psycho-gehalte'.