Familievoorstelling Reismuis

 • Datum: zo 16/04/2023
 • Aanvang: 14:30
 • Ticketprijs: €8.50
 • Koop nu tickets!

  Op 16 april is het tijd voor Garage TDI! Zij maken theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren. Garage TDI neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poëzie een universeel verhaal te vertellen dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien.

  De voorstelling gaat over een avontuurlijke zoektocht van Muis Dingeman. Dingeman reist met vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij, door stom toeval, in Dover de boot mist en zijn familie in de mist ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ en ‘Ik hou van jullie!’ Maar de boot is al te ver … Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren.

  Reismuis gaat over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

  Bekijk hier alvast de trailer!

  Reismuis heeft de Kijk Kunst Kup 2018 gewonnen; een prijs die wordt uitgereikt door Kunstgebouw Rijswijk aan de beste schoolvoorstelling van het seizoen. 

  "Wat waren de acteurs leuk! En ook zo mooi! De combinatie van taal, vertellen, beleven en mooie live muziek erbij was zo prachtig! Wij werden allen een hele andere wereld in genomen en blijven nog lang hierover praten en nog lang jullie liedje zingen: Vliegensvliegens vlug..."

  Eveline Gaspersz- van der Vlerk, Basisschool De Kleine Vliegenier - Utrecht

  Kleurwedstrijd:
  Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. Kleurplaat inleveren vóór de voorstelling. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt. Kleurplaat reismuis