From Landgraaf With Love

  • Datum: vr 12/01/2024
  • Aanvang: 20:00
  • Ticketprijs: €45.00
  • LET OP: KAARTVERKOOP VIA THE ELEMENTS OF WHISKY. NIET VIA ONS THEATERKANTOOR. Hiervoor kunnen geen cadeaubonnen voor ingeleverd worden. Kaartverkoop start binnenkort.

    Afgelopen seizoen is The Elements of Whisky voor het eerst naar Theater Landgraaf gekomen om daar een whiskyproeverij te doen. Vanwege het grote succes komen we nu terug met een nieuwe proeverij! Vanwege de grote vraag wordt deze proeverij een hybride proeverij. Dit betekent dat er (beperkte) fysieke plekken zijn in het theater, maar daarnaast kun je je ook aanmelden om online mee te genieten. Wij doen namelijk vanuit het theater ook een livestream. Deze proeverij zal verrijkt worden met leuke video’s en een aantal surprise guests. Uiteraard zal er, zoals we van Max gewend zijn, een leuke selectie van diverse whisky’s gemaakt worden voor de avond zelf.

    Max Foxen is Whisky Ambassador en host bij The Elements of Whisky. Hij treedt graag buiten de begane paden en vanwege zijn achtergrond in de theaterwereld is hij helemaal in zijn element op deze avond. Zijn proeverijen zijn leerzaam en informatief, maar ze zitten vooral boordevol humor en gezelligheid. Een proeverij van Max is elke keer weer een nieuw feestje! Op deze avond wordt hij vergezeld door Lucia Snobl, zijn co-host bij The Elements of Whisky en tevens Whisky Ambassador.