Ghislaine Mommer & Clemens Hoffman: ‘Cent Mille Chansons’

 • Datum: za 18/03/2023
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €13.00
 • Koop nu tickets!

  Cent Mille Chansons (Honderdduizend Liedjes) is een concert waarin liefde, vriendschap en ‘la belle vie’ centraal staan. Maar het gaat ook over eenzaamheid, diep verdriet en ‘la passion’. Gezongen in een taal met de mooiste melodieën, harmonieën, poëzie en timbre.

  Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben vanuit hun hart en muzikale voorkeur een selectie gemaakt uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons. Met dit programma bereikt het duo een steeds groter publiek. De ene keer bij een intiem huisconcert, dan weer in een grote theaterzaal, voor bedrijven of bij een evenement. Ze hebben een voorkeur voor optredens op verrassende, nog nauwelijks ontdekte, plekken. Een oud klooster of kasteel, een verscholen wijngaard, een Franse tuin. Of onder fruitbomen in een weiland. Liefst onder het genot van een glas wijn en een plankje met Franse kazen.

  Ghislaine en Clemens zingen en spelen dan de mooiste chansons van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Anne Marie David en Michel Legrand. Maar ook een meer recentere Barbara Pravi mag niet ontbreken. Met een ‘touche de nouvelle vague’, want ook eigen geschreven chansons staan op het programma!

  Tijdens de concerten wordt het publiek verleid om mee te zingen. Gastmuzikanten en verschillende zangensembles ondersteunen regelmatig deze concerten. Ook krijgen jonge talenten de kans om met Cent Mille Chansons op het podium te staan!

  Klik hier voor een eerste indruk op Youtube!