Innocence & WTS 2.0

 • Datum: za 18/11/2023
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €8,50
 • Koop nu tickets!

  GRATIS TOEGANG! GEEN REGISTRATIE OF KAARTEN NODIG.

  Twee stevige rock coverbands, die op één avond spelen. Dat belooft een avond te worden vol heerlijke rocknummers met headbangende rockers!

  Beide bands bestaan al behoorlijk lang. Innocence bestaat bijna 25 jaar en heeft de laatste paar jaren wat wisselingen gehad, maar hebben nu weer een solide 5-koppige, gedreven formatie met Henk Gehring (gitarist en oprichter van de band), Andre van de Poel (drummer), Raymond van Veldhoven (bassist), Julia Gouder de Beauregard (gitariste) en Fatima Hamidan (lead zangeres). Ze spelen voornamelijk rockcovers van Anouk tot Mother's Finest, van Pink tot Nirvana, maar ook nummers van Tina Turner, Anastacia en Golden Earring.

  WTS is oorspronkelijk meer dan 20 jaar geleden opgericht. Een aantal jaren geleden, nadat de band een hele tijd lang op een laag pitje had gestaan, werd er een doorstart gemaakt met de bandleden Mario Romkens ( zanger en gitarist), Tim Vluggen (gitarist), Mark Fokkens
  (bassist) en Dave Coumans (drummer) en hebben ze hun naam aangepast naar naar WTS 2.0.
  Helaas is vorig jaar hun bassist Mark (bijnaam Stretch) overleden, waarna de bonusdochter van de bassist het overgenomen heeft en ze er een soort van tribute to Mark (Stretch) van hebben gemaakt.
  Nu staan ze regelmatig weer op de planken en hebben dit jaar voor de tweede maal Stretchrock georganiseerd in de podiumruimte van de SPP in het Flexiforum te Kerkrade waarbij Innocence wederom hun support act was.
  Op 18 november staan deze twee bands dus weer samen op de planken. Dit wordt zeker een veelbelovende avond!

  Innocence en WTS 2.0, de juiste mix voor een pittig avondje rock dat geen enkel bier kan blussen!