La La Burlesque - Taboedoorbrekende Burlesque Show

 • Datum: za 09/03/2024
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €34,50
 • Koop nu tickets!

  The Art Of Burlesque

  Burlesque vind zijn oorsprong in de 16e eeuw en is inmiddels uitgegroeid tot een vorm van entertainment, dat enorm verrassend is in vele opzichten en taboedoorbrekend.
  Daar waar rode oortjes ontstaan en daar waar verlangens bestaan houdt de brave burger zich netjes.
  Dat wat stiekem in de beleving van de bevolking leeft of zou kunnen opleven vind je terug in de magische wereld van Burlesque.

  Als producent, docent en performer heeft Lydia gemerkt hoeveel innerlijke vrijheid er ontstaat wanneer je kunt spelen met dat wat vanuit het keurslijf niet hoort of dat waar je stiekem naar verlangt.
  En omdat iedereen dat stiekeme verlangen in zich heeft, zal jij als publiek geraakt worden in de beleving van die vrijheid in jezelf.
  Zwijmelend en fantaserend over hoe het zou zijn wanneer je je sexy, stout en frivool door het leven heen beweegt, waarin humor en speelsheid een grote rol speelt.

  Daar waar de fantasie van het publiek stopt, daar gaat een Burlesque show verder.

  La La Burlesque exclusief neemt je mee in stoute dromen, persoonlijke boodschappen, fantasieën, vreugdevolle explosies en maakt een reis terug in de tijd.

  Een absolute aanrader voor iedereen, die wil worden meegenomen in de magische wereld van Burlesque, waarin stout met een knipoog en humor als een rode draad door de avond heen loopt.

  Maak kennis met een select groepje artiesten internationaal als nationaal vertegenwoordigt en speciaal verkozen uit heel Nederland.

  Burlesque is een feest an sich en dat vieren wij graag met het publiek
  Bij de entree prijs zit een heerlijk glas bubbels, dat je wordt aangeboden door de stagekittens, die er de hele avond voor zorgen, dat er geen seconde is waarin het publiek niet vermaakt wordt.